Elsvandenberg.reismee.nl

I made a Baby!!

Voor diegene die het nog niet op facebook hebben gezien. Ik ben sinds gisterochtend de trotse pleegmoeder van een babyveulen. Voor iedereen die bang is dat ik straks met een veulen thuis kom: wees niet bang, ik heb alleen een merrie geïnsemineerd en ze is nu drachtig! Het is nog maar een blaasje van iets groter dan 18 mm maar toch voel ik me heel erg trots. Ik hoop dat het een lief veulentje wordt, want het gaat, traditie getrouw, mijn naam dragen volgend jaar!

Na dit alles ben ik vanmiddag naar de: Butterfly Rainforest geweest op de campus. Deze vlindertuin is onderdeel van de Univerisity of Florida en is onderdeel van het Museum of Natural History. Het is een prachtige tuin dus kijk vooral even bij de fotos want ikzelf vind ze erg mooi:)

Liefs!!

achternicht carlo

Els wat is dit allemaal erg leuk En wat schrijf je leuk
We leven met je mee.
Liefs van Dick en carlo

marijke

gefeliciteerd met je aanstaande kindje! Wat leuk! En mooie foto's! Big hug - Marijke (die niet op facebook zit en het dus van je verhalen op reismee moet hebben!)

Yvonne Bakx

Hoi Els,
Fijn dat alles goed gaat met je! Leuk om je verhalen te lezen. Spannend dat je pleegmoeder bent geworden. Ik ben dus nu eigenlijk een soort pleegoma.....? ? Heel veel succes en plezier!
Hartelijke groeten en liefs,
Yvonne Bakx